حجت الاسلام فاضل میبدی:کجای دین آمده که موسیقی حرام است ؟
عدهای فرهنگ را فقط روضهخوانی میدانند
نظر مراجع درباره موسیقی متفاوت است و هیچکجای دین به صراحت نیامده است که موسیقی فعلی حرام است. بسیاری از مراجع معتقدند حتی تکخوانی زنان اگر مفسده همره نباشد بلااشکال است
حجت الاسلام فاضل میبدی رویکرد وزیر ارشاد درباره توسعه اعتبارات شهر مشهد را قابل قدردانی دانست و از گروههای تندرو که مانع برگزاری کنسرتها درشهر مشهد میشوند، انتقاد کرد.
اخیرا علی جنتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی بر توسعه فرهنگی شهر مشهد تاکید و اعلام کرده است شهر مشهد به عنوان پای تخت فرهنگی اسلام معرفی شده است و باید برای ساخت فیلم و کتاب و سایر برنامههای فرهنگی و هنری برنامهریزی کرد.
حجت الاسلام فاضل میبدی در گفتوگو با خبرنگار آفتاب گفت: «رویکرد آقای جنتی نسبت به توسعه اعتبارات شهر مثبت و قابل تقدیر است. اما مشکل اینجاست که متاسفانه عدم ذهنیت باز برخی از افراد مانع توسعه فرهنگی شهر مشهد شده است. برخی تصور میکنند توسعه فرهنگی فقط در روضهخوانیهای مکرر خلاصه میشود و معنای دقیق فرهنگ را در روزگار ما را نمیداند و باید برخی روحانیون را در این زمینه قانع کرد.»
فاضل میبدی ضمن انتقاد از کسانی که میگویند شهر مشهد جای موسیقی، گفت: «اگر عمل یا فعلی حرام است در همه جا حرام است و اگر حلال باشد در همه جا حلال است به نظر من کسی اجازه ندارد بر اساس جغرافیا احکام الهی را تفسیر کند زیرا این کار بدعت است. اگر برگزاری کنسرت در شهرهای دیگر بلامانع است در شهر مشهد هم هیچ اشکالی ندارد و نباید با تفسیریهای شخصی دین الهی را جوان گریز معرفی کرد.»
حجت الاسلام فاضل میبدی افزود: «نظر مراجع درباره موسیقی متفاوت است و هیچکجای دین به صراحت نیامده است که موسیقی فعلی حرام است. بسیاری از مراجع معتقدند حتی تکخوانی زنان اگر مفسده همره نباشد بلااشکال است. به نظر من فضای برخی کنسرتها از برخی مداحیها که با اشعار نادرست و گاها مبتذل همراه است ،قابل قبولتر است. متاسفانه باید بگویم با اینکه خوارج از بین رفتند اما تفکرات افراطی آنان که با خشکمغزی همراه است هنوز در جامعه شیعی بافی مانده است»
وی تاکید کرد: «اگرچه معتقدم بسیاری از این مخالفتهای بیدلیل ریشه سیاسی دارد و برخی از افراد و گروهها درصدد هستند که با برنامههای فرهنگی دولت مخالفت کنند. وگرنه کاملا مشخص است که آقای جنتی طلبه حوزه بوده و کاملا امور دینی را میشناسند. برخوردهای ناآگانه این افراد با برنامههای سالم و قانونی فرهنگی باعث شده پای برنامههای مضرر و بیفایده به خانوادهها باز شود وآسیبهای فرهنگی نصیب خانوادهها کرده است.»اینجا
http://bornos.blog.ir/post/60